Empowering-kampanja kertoo seikkailijoiden tarinaa

Se on täällä, aika innostua: Empowering-kampanja

“Komentokeskus: Bravo, Explorer, bravo!

Nouset Maan ilmakehän rajojen yläpuolelle, moottorien jylinä hiljenee ja sen tilalle tulee avaruuden syvä hiljaisuus, hiljaisuus, joka kertoo paljon siitä suuresta tuntemattomasta, jota olet matkalla tutkimaan.

Onnea matkaan, Explorer. Universumi odottaa tarinoitanne.” 🧑‍🚀🚀

Nayttokuva 2024 08 28 kello 12.05.33

“The Explorer” -video käynnistää Empowering-kampanjamme, joka juhlistaa lasten ainutlaatuisia ominaisuuksia. Me Xploralla uskomme suurien unelmien tärkeyteen siksi, että lapset haaveilevat usein rohkeasti. Kuitenkin aikuistuttuamme meillä on taipumus kutistaa unelmiamme sopimaan “realistisempiin” raameihin, peläten mahdollisia pettymyksiä, jotka saattaisivat seurata liian korkeista tavoitteista. Tämä on hieman ironista, kun ajattelee, kuinka paljon arvostamme suuria unelmia lapsissamme.

Walt Disney sanoi kerran: “Kaikki unelmamme voivat toteutua, jos meillä on rohkeutta tavoitella niitä.” Tämä ajatus on Xploran toiminnan ytimessä. Haluamme tukea unelmoijia, erityisesti nuoria, jotka ovat innokkaita tutkimaan uutta — oli se sitten mielikuvituksessa oleva galaksi tai lähimetsän polku.

Ajattele kellopuhelintamme lapsen yhteytenä komentokeskukseen, suoraan heidän ranteessaan. Se on kuin osa avaruuskeskuksen tukea, varmistamassa pienten seikkailijoiden turvallisuus heidän retkiensä aikana. On lohdullista tietää, että he ovat vain puhelun tai videoviestin päässä jakamassa löytöjään tai kysymässä neuvoa vanhemmiltaan, samalla kun he säilyttävät itsenäisyytensä.

Tässä teille, pienet seikkailijat!

 

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että lapsesi kokee onnellisen ja turvallisen lapsuuden. Teknologiamme on suunniteltu erityisesti lasten tarpeita ajatellen. Erinomainen GPS-ominaisuus varmistaa, että pieni seikkailija ei koskaan eksy matkalla kouluun. Lisäksi, kukapa voisi vastustaa hauskoja palkintoja, joita voi ansaita pysymällä aktiivisena?

Ja mikä tärkeintä: voit aina tavoittaa pienen seikkailijasi turvallisesti, kun on aika tulla kotiin.

Jatkoa seuraa…