Xplora: 12 arvostelua ja kokemusta lasten älykellosta

Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä muut vanhemmat ja lapset ajattelevat Xploran kellopuhelimista, kuten X6Playsta, XGO3:sta ja X6Prosta?

Tältä sivulta löydät kattavia arvosteluita perheiltä, jotka jakavat kokemuksiaan tuotteistamme. Arvosteluissa käsitellään muun muassa kellopuhelinmalliemme ominaisuuksia, käytettävyyttä ja sitä, miten ne ovat olleet hyödyksi arjessa. Etsitpä sitten turvallisuutta, hauskanpitoa tai molempia, voit lukea muiden kokemuksia ennen päätöksen tekemistä. 

Lapsi ja isä leikkivät puistossa Xplora kädessä.
Xplora pysyy leikeissä mukana.

Lue käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia Xploran kellopuhelimista

Tässä on joitakin asiakkaidemme jakamia kokemuksia ympäri Pohjoismaita:

Hazan Rizvi:

“X6Play-kellopuhelin on ollut minulle vanhempana aivan loistava! Sen avulla voin helposti pitää yhteyttä kouluikäiseen lapseeni ja tiedän aina, missä hän on. Kellon suunnittelu on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja GPS-toiminto tuo minulle mielenrauhaa arjessa. Suosittelen lämpimästi!”

Minna: 

“Ehdottamasti lapsille täydellinen. Meillä käytössä 6-9 vuotiailla lapsilla. Pysyy mukana ja luo turvaa lapsille sekä vanhemmille.”

Tina:

“Olen erittäin tyytyväinen tilaukseen, kelloon ja asiakaspalveluun. Sovellus on selkeä ja helppo käyttää, ja kellopuhelin toimii erinomaisesti. On mahtavaa, että lapset voivat nähdä kuvia soittajista ja henkilöistä, joille he soittavat.”

Monica:

“Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu. Kellopuhelin oli helppo ottaa käyttöön ja erittäin helppo käyttää. GPS-seuranta sovelluksen kautta on tarkka, mikä tekee lapsen olinpaikan selvittämisestä helppoa. Kellopuhelimessa on myös hyvä äänenlaatu puheluissa.”

Bjarne:

“Tämä tuote antaa meille täyden hallinnan siitä, kuka voi ottaa yhteyttä lapseemme ja missä hän on milloin tahansa. Olemme erittäin tyytyväisiä kellopuhelimeen!”

Hanna:

Erittäin toimiva, lapselle joka ei internettiä tarvi tai muitakaan turhakkeita. Niin kätevä tavoittaa läheiset. Lapsen lempparikai on muosostunu askelten määrien seuraaminen, laskimen käyttö sekä säätiedotukset. Jatkoon!”

Abelone:

“9-vuotiaalla pojallani on Xploran X6Play. Se on loistava tuote, joka lisää turvallisuudentunnetta ja vapautta meille molemmille. Kellopuhelimessa on myös askelmittari, ja voit osallistua erilaisiin haasteisiin ja ansaita Xplora-kolikoita, joita voi käyttää peleihin ja leluihin. Tämä tekee liikkumisesta erityisen hauskaa. Kellopuhelin on helppokäyttöinen ja helposti ymmärrettävä. Mahdollisuus vaihtaa kellon värejä ja valita muotoilu antaa lapselle mahdollisuuden personoida kellon. Olemme todella iloisia, että löysimme Xploran!”

Mia:

“Xploran kellopuhelin GPS-seurannalla on korvaamaton, kun olemme luonnossa. Tunnen oloni turvalliseksi retkillä, kun voin soittaa ja tarkistaa, missä lapsi on.”

Stine:

“Olemme erittäin tyytyväisiä kellopuhelimeen 5-vuotiaallemme. Se antaa hänelle mahdollisuuden tutkia maailmaa, kun taas me vanhempina tunnemme olomme turvalliseksi tietäessämme, missä hän on ja voimme ottaa häneen yhteyttä tarvittaessa. Kellopuhelin on helppokäyttöinen, ja sovellus antaa meille täydellisen yleiskuvan. Askelmittari ja aktiivisuusseuranta tekevät liikkumisesta hauskaa, ja hän seuraa innolla, kuinka monta askelta hän on ottanut. Upea kellopuhelin, jota suosittelemme lämpimästi!”

Iselin:

“X6Play on antanut tyttärellemme lisää turvallisuutta ja itsenäisyyttä. Hän voi tavoittaa meidät tarvittaessa ja pitää yhteyttä isovanhempiin. Kellopuhelin on luotettava kumppani ja tarjoaa oppimismahdollisuuksia monilla eri alueilla.”

Linn:

“Tyttömme on nyt käyttänyt Xploran X6Playta noin kolme viikkoa, ja olemme huomanneet monia myönteisiä muutoksia. Kellopuhelin on antanut hänelle lisää itseluottamusta ja rohkeutta esimerkiksi kävellessään kouluun ja takaisin. Kellopuhelin tuo turvallisuudentunnetta, koska hän voi soittaa meille tarvittaessa. Lisäksi kellopuhelin on mahdollistanut päivittäiset keskustelut isovanhempien ja muiden kaukana asuvien perheenjäsenten kanssa. Kellopuhelinta käyttäessään hän oppii lukemaan, opettelee analogista ja digitaalista aikaa sekä ottaa tärkeitä kuvia, jotka ovat arvokkaita muistoja. Näemme Xploran turvallisena kumppanina tyttärellemme ja suosittelemme todella kellopuhelinta. Turvallinen käyttö, monipuoliset oppimismahdollisuudet ja itsenäisyyden kasvu ovat selvästi esillä valitessamme Xploran X6Playn.”

Sara:

“Olemme molemmat, sekä vanhemmat että lapset, erittäin tyytyväisiä. Kellopuhelin mahdollistaa värien ja rannekkeen vaihdon, ja akun kesto on pitkä. Se on nopea ja kätevä, ja tuo turvallisuuden tunteen, kun poikamme ottaa koulubussin.”

Xplora – Testivoittaja!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Xplora X6Pro -mallimme valittiin äskettäin parhaaksi norjalaisessa Tek.no-testissä! Heidän laajassa GPS:llää ja puhelinominaisuuksilla varustettujen lasten kellopuhelimien arvostelussaan X6Pro erottui markkinoiden parhaana mallina. Tämän lisäksi Xplora on voittanut myös vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon 

Tilaa oma innovatiivinen kellopuhelimesi jo tänään!