Puhelut ja viestit Xplora-kellopuhelimella

Xploran kellopuhelimen avulla on helppoa ylläpitää turvallinen yhteys lapsiisi! Voit lähettää ja vastaanottaa puheluita ja viestejä erilaisten viestintätyökalujen, kuten äänipuheluiden, ääniviestien, hymiöiden, kuvien ja valmiiksi kirjoitettujen viestien, avulla. Viesteihin voi sisällyttää valmiita vastauksia, kuten “Olen myöhässä”, “Rakastan sinua” ja “Kaikki hyvin” – kaikki on suunniteltu tarjoamaan joustava ja helppo tapa viestiä vanhempien ja lasten välillä. Riippumatta siitä, onko lapsi oppinut lukemaan tai kirjoittamaan, Xplora-kellopuhelimella viestiminen on hauskaa ja yksinkertaista!

Kellon toimintoja ohjataan älykkään huoltajan sovelluksen kautta, joka antaa sinulle täydellisen hallinnan siitä, kuka voi olla yhteydessä lapseen ja, mikä tärkeintä, kehen lapsi voi olla yhteydessä. Hyväksyttyyn yhteystietoluetteloon voi lisätä jopa 50 henkilöä, mikä takaa, ettei tuntemattomat henkilöt voi ottaa yhteyttä lapseesi, luoden turvallisen ja miellyttävän viestintäkokemuksen sekä nuorille että vanhoille.

Voiko kellolla kirjoittaa ja lähettää tekstiviestejä?

Lapsi voi käyttää ennalta määritettyjä tekstimuotoisia viestejä sekä lähettää ääniviestejä ja hymiöitä niille kontakteille, jotka ovat ladanneet Xplora-sovelluksen.

Viestitoiminto on rajattu kellon ja sovelluksen väliseen viestintään. Näin ollen kaksi kellopuhelinta ei valitettavasti voi lähettää viestejä toisilleen, mutta on mahdollista, että kaksi eri kellopuhelinta voivat soittaa toisilleen, kunhan ne ovat toistensa hyväksytyissä yhteystiedoissa.

Kellon SOS-toiminto

Xplora-kellossa on myös SOS-toiminto lasten turvallisuuden takaamiseksi. Tämä on yksi harvoista aktiivisista toiminnoista koulutilan ollessa päällä, ja sen avulla lapsi voi hälyttää vanhemmalle suoraan soittamalla.

Hälytys käynnistyy painamalla kellon sivupainiketta kymmenen sekuntia yhtäjaksoisesti. Kello soittaa tällöin huoltajalle, ja molemmat ensisijaiset yhteyshenkilöt saavat ilmoituksen puhelimiinsa. Jos ensimmäiseen puheluun ei vastata, kello yrittää soittaa uudelleen, kunnes yksi huoltajista vastaa. Huomioi, että hälytyksen äänenvoimakkuus riippuu puhelimesi asetuksista, ja puhelun siirto toiselle huoltajalle toimii vain, jos puhelinvastaajaa ei ole aktivoitu.

Miten soittaa kellopuhelimeen?

  1. Avaa Xplora-huoltajan sovellus puhelimessasi.
  2. Valitse lapsi, johon haluat ottaa yhteyttä.
  3. Paina vihreää puhelinpainiketta.

Miten lähettää viestejä kellopuhelimeen?

  1. Avaa Xplora-vanhempien sovellus puhelimessasi.
  2. Valitse lapsi, jolle haluat lähettää viestin.
  3. Paina keltaista viestikuvaketta ja valitse viestin tyyppi.

Miten soittaa kellopuhelimella?

  1. Käynnistä näyttö sivupainikkeella ja pyyhkäise vasemmalle avataksesi kellon valikon. Voit vaihtoehtoisesti pyyhkäistä oikealle päästäksesi suoraan yhteystietoluetteloon.
  2. Valitse puhelinpainike ja selaa henkilöön, jolle haluat soittaa.
  3. Paina haluttua yhteystietoa aloittaaksesi puhelun.

Miten lähettää viestejä kellopuhelimella?

  1. Käynnistä näyttö sivupainikkeella ja pyyhkäise vasemmalle avataksesi kellon valikon.
  2. Valitse viestipainike ja selaa henkilöön, jolle haluat lähettää viestin.
  3. Valitse viestin tyyppi. Lähettääksesi valmiin vastauksen, paina violettia painiketta ja valitse haluamasi teksti. Ääniviestin lähettämiseksi paina sinistä painiketta ja pidä sitä painettuna äänittääksesi haluamasi viestin. Äänitys voi kestää enintään 15 sekuntia, ja se lähetetään automaattisesti, kun vapautat painikkeen.