Ota haltuun Xplora huoltajansovellus

Nyt kun olet ostanut lapsellesi Xplora-kellopuhelimen, on aika tutustua kaikkiin sen tarjoamiin mahdollisuuksiin! Tämä opas auttaa sinua tutustumaan paremmin vanhempien sovelluksen ominaisuuksiin.

Innovatiiviset kellopuhelimemme ovat täydellinen johdatus digitaaliseen maailmaan! Kellossa on kamera, askelmittari, herätyskello, GPS, koulutila, soitto- ja viestitoiminnot, ja vanhemmat hallinnoivat kelloa Xplora-sovelluksen kautta. Huoltajansovelluksessa saat ilmoituksia lapsen aktiivisuudesta, määrittelet hyväksytyt yhteystiedot, seuraat kellon sijaintia, asetat turva-alueita, luot koulutilan ja paljon muuta.

Lataa huoltajansovellus joko Applen sovellsukaupasta tai Google Playsta. 

Käydään läpi sovelluksen pääominaisuudet!

Etusivu

Kun avaat sovelluksen, näet etusivun, josta saat kaikki tiedot valitusta kellosta. Jos käyttäjätiliisi on liitetty useita kelloja, voit vaihtaa eri kelloprofiilien välillä pyyhkäisemällä vaakasuunnassa.

Tällä kokoelmasivulla voit lähettää viestejä, soittaa lapsen kelloon ja seurata GPS-sijaintia nähdäksesi lapsen reaaliaikaisen sijainnin. Voit myös määritellä hyväksytyt yhteystiedot, luoda herätyksiä ja aktivoida koulutilan.

Oikean alakulman rataskuvakkeesta voit päivittää käyttäjäprofiilisi asetuksia. Täältä löydät muun muassa rekisteröimäsi yhteystiedot ja mahdollisuuden vaihtaa salasanaa. Vasemman alakulman kuvakkeesta näet yleiskatsauksen uusimmista päivityksistä ja sisällöstä Xploran aktiivisuusalustalla.

Askelmittari ja merkit

Kun vierität etusivua alaspäin, näet kuinka monta askelta lapsi on ottanut kuluvan vuoden aikana. Täältä löydät myös tiedot saavutetuista virstanpylväistä ja merkeistä. Eri tasot ovat:

  • Rauta: 50 000 askelta.
  • Pronssi: 100 000 askelta.
  • Hopea: 250 000 askelta.
  • Kulta: 500 000 askelta.
  • Platina: 1 000 000 askelta.
  • Platina Plus: 1 500 000 askelta.
  • Timantti: 2 000 000 askelta.
  • Timantti Plus: 3 000 000 askelta.
  • Musta Timantti: 3 500 000 askelta.

Xplora-kolikot ja kokemukset

Jokaisesta tuhannesta otetusta askeleesta lapsi saa yhden Xplora-kolikon. Merkkien alapuolella näkyy yleiskatsaus lapsen ansaituista kolikoista ja rekisteröidyistä seikkailuista.

Yhteystiedot

Sovelluksessa voit määritellä jopa 50 hyväksyttyä yhteystietoa, mukaan lukien kaksi huoltajaa. Nämä näkyvät lapsen kellon yhteystietoluettelossa. Ensimmäinen henkilö, joka synkronoi kellon Xplora-käyttäjätilinsä kanssa, on kellon päähuoltaja, ja hän voi hyväksyä toisen huoltajan.

Huoltajan sovellus toimii myös viestien lähetysalustana.

Oletko jo tutustunut lisätarvikkeisiin, joilla saat vietyä Xploran uudelle tasolle?