Näin hyväksyt yhteystietoja Xplora-kellopuhelimeen

Pidä yhteystiedot hallinnassa lapsesi kellopuhelimessa älykkään huoltajan sovelluksemme avulla! Xplora-sovelluksessa voit helposti määritellä, kuka voi ottaa yhteyttä lapseesi, lisäämällä lapsen yhteystietoluetteloon enintään 50 hyväksyttyä yhteystietoa.

Selvennetäänpä aluksi ero huoltajan ja muiden yhteyshenkilöiden välillä. Kaikki yhteyshenkilöt voivat olla vuorovaikutuksessa kellon kanssa soittamalla ja lähettämällä viestejä, mutta vain huoltajat voivat käyttää kaikkia toimintoja ja asetuksia. Tämä tarkoittaa, että vain huoltajat voivat määrittää hyväksytyt yhteystiedot, seurata kellon sijaintia, asettaa turva-alueita ja aktivoida koulutilan sekä muita toimintoja.

Miten lisätä uusia yhteystietoja?

Ensimmäinen henkilö, joka lukee kellon QR-koodin ja aktivoi mobiililiittymän, tulee kellon ensisijaiseksi huoltajaksi. Tämä henkilö voi lisätä muita henkilöitä kellon yhteystietoluetteloon ja tarvittaessa hyväksyä toisen huoltajan. Näin lisäät yhteystiedon:

  1. Avaa Xplora-sovellus puhelimellasi.
  2. Valitse lapsen profiili, jolle haluat lisätä uuden yhteystiedon.
  3. Paina “Yhteystiedot”.
  4. Klikkaa sitten “Lisää uusi yhteystieto” näytön yläreunasta ja syötä nimi ja puhelinnumero. Voit myös lisätä sopivan kuvan, jotta lapsen on helpompi tunnistaa eri yhteystiedot. Lopuksi paina “Tallenna”, ja olet lisännyt yhteystiedon, jolle lapsi voi soittaa.

Miten käyttää chat-toimintoa? Jos uusi yhteyshenkilö haluaa lähettää viestejä kelloon, hänen tulee ladata Xplora-sovellus ja luoda uusi käyttäjätili.

Lataa sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta.

Lapsen huoltaja lisää yhteystiedon lapsen kelloon, jolloin viestittely voi alkaa. Jos lapsen profiili ei tule näkyviin, kannattaa kokeilla uudenkirjautumista käyttäjätilille.

Miten lisätä toinen ylläpitäjä?

Kun uusi yhteyshenkilö lisätään, huoltaja voi valita, saako tämä yhteyshenkilö huoltajan oikeudet, painamalla “Aseta yhteyshenkilö huoltajaksi”. Tämä henkilö voi tällöin tarkastella kellon sijaintia ja asetuksia. Jotta yhteyshenkilö voidaan määritellä toiseksi huoltajaksi, tulee myös hänellä olla Xplora-sovellus asennettuna.

Usein kysytyt kysymykset yhteystiedoista:

  • Kuinka monta huoltajaa voi olla Xplora-kellossa? Yhdessä laitteessa voi olla enintään kaksi huoltajaa.
  • Kuinka monta puhelinnumeroa voidaan tallentaa per kello? Voit tallentaa jopa 50 hyväksyttyä yhteystietoa, mukaan lukien huoltajat.
  • Kuinka monta kelloa voidaan lisätä huoltajansovellukseen? Xplora-sovellus voi näyttää samanaikaisesti enintään 10 kelloa.

Voit lisätä yhteystietoja kellopuhelimeen huoltajan sovelluksen kautta.

Pst! Oletko jo tutustunut tarvikkeisiin, jotka vievät Xploran uudelle tasolle?