Xplora esittää: Uudistunut XGO3!

Teknologia tarjoaa nykypäivänä perheille paljon mahdollisuuksia. XGO3-kellopuhelin on erinomainen vaihtoehto perinteiselle matkapuhelimelle. Tämä lasten kellopuhelin yhdistää soittamisen, viestittelyn ja GPS-paikannuksen, ja tarjoaa siten vanhemmille mielenrauhaa ja lapsille iloa.

Jungle blue elephant 2

“Tervetuloa viidakkoon” – Uudet mielikuvitusta herättävät rannekkeet

Uusi XGO3-malli on saanut värikkäät eläinaiheiset rannekkeet, jotka vievät lapset mielikuvituksen maailmaan. Nämä iloiset ja luovat kuosit innostavat lapsia aktiiviseen leikkiin ja rohkaisevat itseilmaisuun. Suosittu ja helppokäyttöinen lasten kellopuhelin sisältää kaikki olennaiset toiminnot ja täyttää korkeat Xplora-turvallisuusstandardit.

Enemmän lapsuutta, vähemmän huolia!

XGO3 pitää koko perheen yhteydessä toisiinsa. Lapset voivat soittaa, lähettää ja vastaanottaa viestejä, ja vanhemmat voivat seurata lapsensa sijaintia reaaliaikaisen GPS-paikannuksen avulla Xplora-sovelluksessa.

Vanhemmille täysi hallinta

Xplora-sovelluksen avulla vanhemmat voivat hallita lapsen yhteyksiä. Voit määrittää, kenen kanssa lapsesi voi olla yhteydessä, ja asettaa kellolle koulutilan sekä turvallisuusalueet. Näin varmistat, että lapsesi liikkuu turvallisesti ja on aina siellä, missä hänen kuuluu olla.

Puhelut ja ääniviestit

XGO3 tarjoaa turvallisen tavan lapselle pitää yhteyttä ilman tarvetta älypuhelimelle. Voit soittaa ja lähettää ääniviestejä, mutta internetin käyttö ei ole mahdollista. Tämä varmistaa, että lapsella on juuri ne toiminnot, joita hän tarvitsee.

GPS-paikannus: Turvallista liikkumista

GPS-paikannuksen ansiosta voit seurata lapsesi liikkeitä reaaliajassa. Xplora-sovelluksessa voit myös asettaa henkilökohtaiset turvallisuusalueet, joiden avulla saat ilmoituksen, jos lapsesi poistuu tai saapuu määritellylle alueelle. Tämä tuo lisäturvaa erityisesti silloin, kun lapsi on matkalla esimerkiksi kouluun tai leikkimässä.

Koulutila: Keskittymistä oppimiseen

Voit aktivoida kellon koulutilan helposti Xplora-sovelluksen kautta, jolloin lapsesi ei voi vastaanottaa viestejä tai soittaa oppituntien aikana. Koulutila estää häiriöt oppimisen aikana, mutta SOS-painike pysyy toiminnassa hätätilanteita varten.

Hätätilanteet: SOS-toiminto auttaa nopeasti

Jos lapsesi tarvitsee apua, hän voi hyödyntää kellon SOS-toimintoa. Painamalla kellon virtapainiketta 10 sekunnin ajan kello soittaa kahdelle sovelluksessa ennalta määritetylle perheenjäsenelle ja lähettää samalla lapsen sijainnin.

xgo3 viidakkovaihtorannekkeet

XGO3: uudet tekniset parannukset

XGO3 on päivitetty entistä paremmalla suorituskyvyllä ja pidemmällä akunkestolla (900 mAh). Uusi latausliitin tekee kellon lataamisesta nopeaa ja kätevää.

Vaihtoehtoisia rannekkeita hauskuuteen

Lapset voivat helposti vaihtaa kellonsa rannekkeen ja valita suosikkinsa eläinhahmojen joukosta. Valitse vaikka turkoosi elefantti, sininen riikinkukko, keltainen kirahvi tai pinkki leopardi. Käy katsomassa kaikki vaihtorannekevaihtoehdot ja hanki suosikkisi!

Xploran Aktiviteettialusta: Hauskaa ja hyödyllistä tekemistä

XGO3 seuraa lapsesi askeleita. Jokaisesta 1000 askeleesta ansaitaan Xplora-kolikoita. Kolikoita voi käyttää Xploran Aktiviteettialustalla, joka tarjoaa lapsille hauskaa ja opettavaista sisältöä. Xplora Premium tarjoaa lisäksi pääsyn GoLearn-sisältöön, jossa oppiminen yhdistyy hauskanpitoon.

XGO3 – turvallinen ja lapsiystävällinen valinta

XGO3 tarjoaa lapsille turvallisen tavan olla yhteydessä, samalla kun vanhemmat voivat seurata lapsensa liikkumista ja varmistaa hänen turvallisuutensa.

Artikkelikuvat blogeihin 5

Osta XGO3 nyt ja lähde seikkailulle viidakkoon!